Apple inför nya emojis

Apple inför nya emojis

När det kommer till ens företag gäller det att man tillgodoser ens kunder och detta är något som Apple gör genom att lyssna till folket och då införa emojis med ett bredare mångfald. 

6530110--Oavsett företag så gäller det att man lyssnar på sina kunder och vad de efterfrågar och tänker på att inte stänga ute kunder. Ta bara www.tsreklam.se som säljer profilkläder, om företaget skulle få in kraftiga förfrågningar på en produkt eller önskemål om något skulle det tas i beakting då man värnar om sina kunder. det var precis det som hände med Apple då det var otroligt många som kände att Apple borde ha ett större mångfald på sina emojis med ansikten. På nyheterna24 kan man läsa att dessa kommer släppas med den nya uppdateringen OS X 10.10.3. i mitten av mars. Hur det kommer gå till är att man kommer att kunna hålla inne på en symbol och då kommer det sedan komma upp en rad olika alternativ att välja mellan. I denna nya uppdatering kommer det komma ungefär 300 nya emojis och det är inte bara flera etniciteter som är nyheter utan man kommer även att få samkönade par som symboler. Även detta ser man som en självklarhet men som kommer nu. Ja, bättre sent än aldrig.

Vad händer med de rödhåriga

Nu r det otroligt många människor världen över som blivit glada och lättade över att äntligen få lite rättvisa. Men en grupp som fortfarande står utanför är de rödhåriga. I en artikel på svd.se går det att läsa att syftet med Apples nya emojis var att spegla jordens mångfald på ett bättre sätt än vad som tidigare gjorts. Dock har man glöm de som är födda med ljus hy och rödlätt hår. Detta är något man bör att på lika stort allvar som om någon annan grupp i samhället blir utanför, och man kan hoppas att detta inte vara är något trick för Apple att få ännu mer uppmärksamhet. Nu har Emma Kelly startat en namninsamling och när hon kommer upp i 10 000 namn kommer hon att skicka in listan till Apple så får man se vad som händer, vad vi kan gissa så är det bara en tidsfråga. För oavsett om man säljer mjukvara, profilmaterial eller mat så är den gemensamma nämnaren att man vill ha nöjda kunder.